I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Drømmearbejde

Drømmearbejde er at arbejde med personlig udvikling. I drømme foregår der en dialog mellem det bevidste og det ubevidste og vi får mulighed for at skaffe os viden om, hvordan vi er i verden og i vores relationer. Gennem drømme får vi mulighed for at komme i kontakt med vores unikke og vigtige ressourcer. Vi kommer i kontakt til vores autencitet og drømme giver os betydningsfulde budskaber. Budskaber om vores muligheder og vilkår, men også budskaber om vores begrænsninger.

Gennem drømme kan vi komme i kontakt med det vi ikke vil se hos os selv og derfor projicerer over på vores medmennesker. Det kan være egenskaber vi beundrer hos andre og det kan være egenskaber vi ikke kan lide hos andre. Ved at tage ejerskab for disse sider, bliver vi mere hele mennesker og bedre til at vide hvem vi er. Det betyder at vi bliver bedre til, at leve livet og bedre til at vælge det rigtige.

Når du arbejder med dine drømme hos mig, vil jeg bede dig om at vælge de symboler fra drømmen, som har særlig stor betydning for dig, eller som har gjort indtryk på dig. Sammen vil vi rejse igennem din drøm, hvor jeg er katalysator for det du kommer i kontakt med undervejs. Vi vil arbejde med de stemninger der er i din drøm. Hvis du er interesseret, vil jeg gennem meditation åbne drømmen op for dig og dermed bringe den spirituelle del med ind i drømmearbejdet.

Ofte vil du opleve at drømme kommer i serier med samme tema. Flere drømme belyser dit tema fra forskellige vinkler. Drømmene fortæller dig om din udvikling i forhold til temaet, eller drømmene kommer med løsningsforslag til det tema det drejer sig om. Derfor kan jeg anbefale et længere forløb med drømmearbejde.

jeg giver rabat på sådan et drømmeforløb, se under priser.

Image

Åbent rum til alle dine følelser og tanker

Tag kontakt i dag