I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Om mig

Anja Christiansen

59 år

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Jeg håber du her finder den hjælp du har brug for.

Jeg har altid haft stor nysgerrighed på mennesket og de iboende muligheder og kvaliteter alle mennesket har. Alle mennesker har et ønske om at have det godt med sig selv. Alle mennesker ønsker at blive set, som den de er.

Jeg er uddannet psykoterapeut på ID Academy 2019. Uddannelsen tager 4 år og den er baseret både på praktik og teori, altså en mesterlæreuddannelse. De sidste to år har jeg haft klienter i min praksis, hvilket allerede har givet mig meget erfaring.

I mit arbejdsliv som sygeplejerske, har det netop været interessen for psykologi der har betydet at jeg bl.a. har arbejdet indenfor psykiatrien i 15 år. Her har jeg arbejdet med mennesker der i alt for stor grad har mistet sig selv og deres autencitet, hvilket er en meget smertelig oplevelse. Her har jeg oplevet hvordan mennesker med voldsom lidelse og angst langsomt er kommet tilbage til livet og til sig selv. Vigtigheden af samtale, empati og nærvær, står for mig som den afgørende faktor.

Jeg har undervist på en kursusafdeling i fem år, hvor jeg har brugt min viden og erfaring inden for psykologi, psykiatri og kommunikation.

Jeg har beskæftiget mig med drømme og drømmearbejde igennem 25 år. Drømmearbejde lærer os at bruge vejledning og symboler fra det ubevidste, i vores egen udvikling. Drømme kan vejlede og vække os fra vanetænkning og overbevisninger som vi har taget til os igennem et langt liv. Drømme kommer fra hjertet og er kærlige og velmenende.

Meditation er en del af min hverdag. Jeg kan hjælpe dig med at få en praksis hvor også du kan integrere meditation i din hverdag.

 

Jeg har selv haft perioder i mit liv, hvor det var svært at finde meningen med livet og hvor magteløsheden tog over. Det har bl.a. været perioder med stress, skilsmisse, dødsfald og sygdom i familien. I disse perioder, var det svært at finde troen og håbet på at det nok skulle vende. Her har jeg selv benyttet mig af hjælp udefra, igennem samtaler og terapi. Selv om det var hårde perioder, kan jeg i dag sige, at det gav mig erfaringer, som jeg i dag, bruger hver dag. Samtidig med at det gav mig indsigt i mig selv, gav det mig udsyn til at leve mit liv på en mere autentisk og hel måde.

Ved siden af min uddannelse, deltager jeg kontinuerligt i kurser, fordrag og seminarer, for at udvikle mine kompetencer.

1988 Kursus på Munach, Gedved
1989-2005 Uddannet sygeplejerske
1995-1998 deltaget i drømmegrupper
2011 Arrangeret og afholdt forløb med drømmearbejde
2011- 2016 Uderviser på kursusafdeling
2014 Deltaget i meditationsgruppe
2017 Kursus v/ psykolog Lars Sørensen. ``Sjælens længsel``

Kursus: Chakra og meditation.

4 dages kursus, hvor vi igennem meditation arbejdede med vores chakras energisystem. Meditation over hvert chakra, med efterfølgende reflektion og deling.

Kursus: Rebirthing.

Igennem åndedrætsøvelser og dans kom vi i kontakt med noget mere autentisk og essentielt i os selv. gennem rebirting er der mulighed for forløsning af gamle traumer.

 

 

Arbejdet på forskellige psykiatriske afdelinger.

Arbejdet i socialspykiatrien

 

 

Sammen med andre deltaget i flere forskellige drømmegrupper, hvor jeg har arbejdet med min egen udvikling igennem drømmearbejde.

Drømmegrupperne var på 3-4 deltagere, hvor vi hver især tog drømte drømme med og gennemgik dem. Netop dette at dele sine drømme, er af stor betydning, da vi oplever at kunne spejle os i hinanden. Det medmenneskelige nærvær der kommer i spil er magisk.

jeg har igennem et kontinuerligt forløb i drømmegrupperne, haft muligheden for at følge min egen førbevidste proces. Drømmene gav mig  vejledning og råd i forhold til den proces jeg var i. Jeg fik lettere ved at lytte indad, til min intuition, hvilket betød at jeg tog nogle beslutninger, som kom dybt fra mig og min essens.

 

Har arrangeret  og afholdt drømmegrupper, hvor gruppens medlemmer arbejdede med deres drømme. Her var jeg katalysator og inspirator til gruppernes forløb.

Jeg har undervist på en kursusafdeling for faglærte voksne mennesker.

jeg har undervist i bl.a. psykologi, socialpædagogik, kommunikation, transaktionsanalyse, ikke voldelig kommunikation, konflikthåndtering og psykiatri.

Igennem 1 år, har jeg deltaget i en meditationsgruppe. her har jeg arbejdet med at integrere meditation i min dagligdag.

jeg har her fået integreret forskellige indfaldsvinkler til meditationer:

  • Fokus på åndedræt
  • Fokus på kroppen
  • Afspænding af kroppen
  • Chakra-meditation
  • Meditation med musik
  • Fantasirejser

Indhold:

Skam kan overvindes gennem nærvær og tilknytning

Om at finde sig selv uden at føle sig forkert – et behandlingsparadigme

Image

Åbent rum til alle dine følelser og tanker