I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Parterapi

Med parterapi har I muligheden for at finde balance og udvikling i jeres parforhold:

Konflikter i et parforhold, hører med til livet. Konflikter skal ikke forsvinde, eller fjernes. Der imod giver konflikter mulighed for at I sammen og hver især kan vokse, vågne op i livet og bliver mere bevidste.

Jeg vil arbejde med processer hvor I sammen bliver bevidste om, hvad for typiske reaktioner og mønstre der hører hjemme hos den ene og hvad for typiske reaktioner og mønstre der hører hjemme hos den anden. Som I sikkert allerede har erfaret har vi alle nogle automatiske mønstre og emotioner der dukker op, når vi bliver pressede og er i konflikter.

Ved at kaste lys på disse mønstre sammen, vil I blive bevidste om dette og har muligheden for at støtte hinanden i konflikter, i stedet for at modarbejde hinanden.

 

Jeg kan tilbyde at I arbejder med, at I få øje på de flugtveje I hver især bruger i pressede og konfliktfyldte situationer.

Flugtveje hvor I fjerner Jer fra hinanden, i stedet for at nyde det nærvær og samvær som I oplevede i den førte tid af parforholdet og som I sikkert længes efter og holder så meget af. Et parforhold skal have næring, præcis som et blomst skal have vand og næring. Ved at vælge at give parforholdet tid, opmærksomhed og udvikling, vil I opleve hvordan I bliver ligeværdige i jeres parforhold. I vil blive bevidste om, hvornår I går i mønstre som fx redderen, ofret eller krænkeren.

Intimiteten og sexualiteten er basal i et parforhold.

Samtidig kræver det meget tillid og tryghed. Lysten kan forsvinde, hvis der er alt for mange uløste konflikter der får lov til at gentage sig i det uendelige. Jeg kan tilbyde at I arbejde med, at I hver især og sammen bliver mere bevidste på jeres egen sexualitet og jeres sexliv og intimitet sammen.

Der vil komme lys på jeres behov og jeres sexuelle tænding og lyster. Nogle gange sker det, at tilliden og trygheden i et parforhold har fået så store skrammer, at det kan være umuligt at reparere. Jeg kan tilbyde, at I arbejder med at finde ud af om der bare er det mindste håb.

Hvis dette er tilfældet, vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe Jer. Hvis dette ikke er tilfældet, kan jeg være katalysator i en proces, hvor I ønsker at gå fra hinanden.

Image

Åbent rum til alle dine følelser og tanker

Tag kontakt idag